Despre noi

Despre noi


Edelwand se defineste ca jucator de elita pe piata din Romania, Si-a deschis portile in 2011 si se mandreste a fi una dintre companiile mari de profil din judet Infiintata prin efort si perseverenta, am crescut incet si sigur datorita managementului de calitate care a fost impus, ajungandu-se astazi la cote maxime, drept rezultat fiind certificarea ISO 9001 – 2000.
Calitatea superioară a produselor sau serviciilor oferite de compania noastra constituie criteriul de bază pentru obținerea satisfacției clienților și profitabilității firmelor. Un nivel ridicat de calitate va determina o satisfacție mai deplină a clientului, permițând deseori reducerea costurilor, creșterea profitabilității și asigurarea competitivității produselor/serviciilor pe piață. Producem la comanda o gama larga de ferestre si usi din aluminiu, lemn si PVC, folosind profilul calitativ german.
Toate produsele noastre sunt pe deplin testate și aprobate, punandu-va la dispozitie urmatoarele caracteristici: eficiență energetică si termică optimă, reducerea considerabila a zgomotului exterior, siguranta.

Obiectivul nostru este excelenta, iar misiunea, de a depasi asteptarile in ceea ce priveste calitatea