Fatade ventilate

  • Home
  • /
  • Fatade ventilate

Gama larga de sisteme de fatada inovatoare cu posibilitati foarte variate de utilizare in functie de necesitatile si obiectivele specifice fiecarui proiect arhitectural.

Panou HPL cu finisaj din furnir natural din lemn PARKLEX FACADE

Parklex Facade sunt panouri din lemn stratificat de inalta densitate (HPL), finisate cu furnir din lemn natural, rezistente la radiatii UV si agenti atmosferici. Panourile unt produse din hartie laminata acoperita cu finisaje naturale din lemn, tratate cu rasini si supuse unei presiuni si temperaturi ridicate.
Parklex Facade include Everlook, un suprastrat special care creste considerabil durata de viata a panoului, imbunatatind rezistenta la radiatiile UV si decolorare.
Numai materialele fabricate din lemn natural pot transmite senzatia de calitate si confort pe care lemnul o da unei cladiri.
Parklex ofera o gama larga de profile de placare, special concepute pentru exterior, fabricate din lemn natural. Panourile din lemn stratificat Parklex fac posibila placarea exterioara a cladirilor cu lemn natural, indiferent de regiunea si conditiile atmosferice in care acestea sunt amplasate, conferind un aspect inedit de calitate si confort.

Placile compozite din aluminiu – ALUCOBOND sunt un produs exclusiv al 3AComposites si sunt special concepute pentru proiecte de placari de cladiri sau de design exterior ori interior.
ALUCOBOND este un material compozit cu doua fete de aluminiu de 0.5 mm grosime si un miez de polietilena nontoxic, fabricat prin laminare la cald si presiune, proces prin care se obtine o planeitate perfecta a suprafetei si un raport excelent intre greutate si rezistenta. Suprafata superioara este dublu lacuita, obtinandu-se astfel o suprafata mai rezistenta la abraziune, saruri, umezeala si razele UV, cu o durata de viata foarte mare.
Versatilitatea placilor compozite din aluminiu ALUCOBOND este dovedita de usurinta in montaj si de adaptabilitatea la o gama variata de aplicatii, oferind arhitectilor si designerilor posibilitati creative nelimitate.
De la introducerea sa pe piata in 1969, ALUCOBOND continua sa fie cel mai popular panou compozit din aluminiu din lume. Experienta de 40 de ani, permanenta inovare si serviciile de prima clasa intaresc calitatile acestor panouri compozite.Placi HPL cu finisaj decor Abet Laminati / MEG

Placile HPL cu fete decorative marca MEG – Abet Laminati, sunt obtinute din fibre de celuloza ( cca. 60-70%) impregnate cu rasini fenolice (cca. 30-40%) in obtinerea carora nu sunt folosite metale grele sau azbest. Panorile HPL marca MEG nu degaja gaze, vapori, solventi sau fluide, neconstituind un pericol pentru mediu inconjurator sau pentru persoanele care intra in contact direct cu produsul.
Produsele marca MEG sunt certificate ISO 14040, avand un efect pozitiv asupra mediului pe toata durata de viata, de la fabricare si manipulare prin folosirea la placari exterioare, pana la incetarea folosirii produsului.