Placari, copertine si balustrade de sticla

  • Home
  • /
  • Placari, copertine si balustrade de sticla

Sticla a devenit in ultimii ani un material din ce in ce mai folosit in placarea peretilor, fiind un material atat de usor de intretinutsi economic. In plus, placarile cu sticla ofera o varietate generoasa de culori si posibilitati de design; un plus al folosirii placarilor cu sticla il reprezinta si faptul ca dau posibilitatea folosirii unor panouri mari, in comparatie cu dimensiunile reduse de gresie sau faianta, conferind astfel un aspect modern, avangardist al interiorului. Placarea peretilor cu sticla se poate face atat in zonele din bai si bucatarii, cat si in holuri sau camere, in locuinte, birouri sau in cladiri publice. Poate avea o grosime intre 4-10mm, in functie de utilitatea produsului, cu o rezistenta crescuta la caldura si o duritate pe masura.

Avantajele placarii cu sticla sunt: Usor de curatat, Rezista la umiditate ,Creaza un mediu igienic non-poros,Sunt durabile (sunt termorezistente) ,Placarile cu sticla se pot armoniza cu jocuri de lumini care ofera un plus de design,Placile de sticla se pot taia la dimensiuni exacte,se pot gauri,sau se pot decupa

Compartimentarile din sticla se preteaza spatiilor comericale, birourilor si spatiilor rezidentiale. Ele pot fi realizate din sticla securizata cu o grosime ce variaza intre 8 si 12 mm in functie de destinatie, de cerintele beneficiarului sau de particularitatile fiecarui proiect. Compartimentarile din sticla vin cu o gama extrem de variata de profile si sisteme de prindere, pentru a pastra flexibilitatea designului.

Balustradele de sticla se realizeaza din geam securizat si laminat, cu grosime recomandata de normele de siguranta de 16-21 mm. Pentru sistemele cu montanti verticali si cleme de prindere a sticlei se poate folosi sticla duplex cu grosime 6-10 mm. De asemenea respecta estetica locului si aduce un plus de modernism, avand un puternic impact vizual. Panourile sunt prinse punctual in piese din inox sau in profil iar piesele de prindere punctuala sunt produse special pentru aceasta grosime de sticla dand un plus de rezistenta la impact. Balustradele din sticla pot fi executate cu sau fara mana curenta, cu sau fara montanti verticali din metal,cu prindere laterala sau normala.

FATADE CORTINA SCHUCO FW 50+

Profilele FW 50+ reprezintă un salt tehnologic spre generaţia viitoare de sisteme pentru faţade izolate termic. Se mentin facilităţile oferite de sistem pentru proiectare, prelucrare şi montaj. Prin izolăre termica optimizata, construcţiile de faţade se pot realiza cu vitrare in 2 straturi, nu în 3 straturi, respectând cerinţele normei EnEV 2000. Acest lucru duce la reducerea costurilor de vitrare. La folosirea vitrajelor în 3 straturi se obţin valori ale coeficientului de transfer 2 termic, UCW până la 0,9 W/m K.

COMPARTIMENTARI INTERIOARE PREMOSA

Compartimentarile interioare se bazeaza pe un sistem de pereti despartitori modulari demontabili – profile perimetrale din aluminiu, structura interna din otel galvanizat, panouri din sticla, PAL, HPL, etc. – cu profile perimetrale vizibile, avand o latime totala de 82 mm si un coeficient de izolare fonica de pana la 42 dB. Sistemul de comaprimentare interioara prin pereti despartitori modulari este o combinație de structuri din oțel și aluminiu, care, împreună cu panourile si cu sticla, compartimentează spatiile interioare, asigurandu-le estetica si mentinand calitatea.

SPECIFICAȚII TEHNICE

– Grosimea este 82 mm.
– Geamurile sunt cu  1 sau 2 sticle; Grosimea de la 4 mm la 6 +6 mm
– Izolare fonică 42 dB
– Optiuni design Panouri pline, cu sticlă sau mixte. Perete despartitor dulap.
– Suporti interiori Armatura din otel de 0.7 mm.
– Profile exterioare Din aluminiu anodizat sau lăcuite
– Interior Vata minerala de 50 mm grosime.
– Puncte de unire panouri Rosturi de 3 sau 10 mm, cu  profil de aluminiu.